Servis

PC Klinika Novi Sad je posvećena pružanju najboljih usluga za korisnike i popravku računara. Kada vaš računar, laptop ili Mac uređaj treba popraviti, ne morate brinuti! Mi smo osposobljeni da se bavimo popravkama svih računara i uređaja, bez obzira da li Vam je potrebna popravka kućnog ili poslovnog računara.

PC KLINIKA - USLUGE

Imate problem sa računarom? Mi ćemo ga rešiti. Mi smo ti koje zovete kada vaš računar radi sporo ili vaši programi prestaju da rade.

Laptop Vam ne radi? Ne brinite! Naši tehničari će ga vratiti u život. Mi dijagnostikujemo i popravljamo sve kvarove na laptopu.

Da li je Vas Apple uređaj van garancije? Naša usluga popravki Apple uređaja nudi visokokvalitetne porpavke i savete po najpovoljnijim cenama.

Vaši podaci su najvažnija stvar na vašem računaru. Da li su to porodične fotografije, važni poreski dokumenti, umetnički predmeti, muzika vašeg benda, osetljivi naučni radovi ili bilo šta drugo, gubitak jednostavno ne sme da se desi.

PC Klinika 2017 koristi specijalno kreirane alatke za uklananje svih vrsta virusa. Često možemo ukloniti malver bez potrebe za instalacijom novog operativnog sistema.

Da li je Vas Apple uređaj van garancije? Naša usluga popravki Apple uređaja nudi visokokvalitetne porpavke i savete po najpovoljnijim cenama.

Hoćete brži računar? Stavite naprednije komponente u njega. To je jednostavan odgovor na pitanje koje svaki vlasnik računara s vremena na vreme pita.

Planirate da postavite kućnu mrežu? PC Klinika može da Vam podesi sigurnu bežičnu mrežu u vašem domu koja će Vam omogućiti da delite sve između računara, kojih može biti koliko Vi želite.

Vaš štampač je prestao sa radom? Neće da uvuče papir? Ne prima komande od računara? Ili možda ponestalo boje? PC Klinika Vam stoji na raspolaganju za svaki vaš problem sa štampanjem i štampačem.

AG Creative Design Studio

AG Creative Design Studio je kompanija čije su delatnosti izrada web sajtova, dizajn, internet marketing i usluge i servis računara i smart uređaja.

Naša kompanija je skup profesionalnih programera i dizajnera sa ciljem da postanemo jedna od vodećih kompanija koja se bavi gore pomenutim delatnostima.

Pratite nas

Našim cenjenim klijentima smo omogućili da nas prate na najvećim globalnim društvenim mrežama. Na Facebook, Twitter i Google+ platformi

Kontakt podaci

  • Save Šumanovića 65
    22240 Šid
  • Dr Svetislava Kasapinovića 32
    21000 Novi Sad
  • +381 22 711 037
  • +381 60 4 711 037
  • office@agdesign.rs