back to top

Doček Nove godine 2023: Beogradski splavovi idealni za ludi provod

Doček Nove godine 2023 u beogradskim splavovima je odličan izbor za vrhunski provod

Doček Nove godine je praznik o kojem se uvek razmišljalo i za koji su se pravili planovi, jer, kao jedno globalno veselje, zaslužuje punu pažnju.

Mnogo je onih koji svoje novogodišnje planove usmeravaju ka planinama gde dobru proslavu može da upotpuni i sneg kao osveženje posle vesele i burne novogodišnje noći, kako bi mogli vedro i odmorno da sačekaju i reprizu žurke.

Na bilo koji izbor da vaš prst pokaže, biće to najbolja žurka na kojoj ćete uživati i dočekati odbrojavanje koje vas prenosi u Novu godinu i nove planove, ciljeve i snove.

doček nove godine 2023: beogradski splavovi idealni za ludi provod

Splavovi su TOP izbor

Za splavove se tokom cele godine priča kako imaju dobre žurke. Doček Nove godine je vreme kada svaki splav želi da istakne svoje najbolje osobine i da pruži najbolji užitak u vrh žurkama.

Splavovi su mesta koja će vas ugostiti po vašem izboru, da li ćete najveseliju noć provesti na nogama i stalno u pokretu ritma, ili je šank mesto na kojem želite da pijete svoje piće i sa prijateljima doživite nezaboravno iskustvo, ili ste neko ko želi da priušti sedenje za stolom uz svečanu večeru, sve jedno za koju ćete se ponudu odlučiti imaćete najluđi provod.

Rezervacije za doček Nove godine 2023. – na vreme rezervišite!

Ne, niste poludeli ako rezervišete svoj sto već sada! Rezervacije za doček Nove 2023. godine su obavezne. Informišite se o ponudama, iskoristite rane akcije i pogodnosti, posebno ako planirate doček u većim grupama, i birajte najbolje za sebe. I sve naravno uz budžet kojim raspolažete!

Ako želite brzu i sigurnu rezervaciju probajte sa rezervacijama koje nudi sajt Beograd Noću, inače najpopularniji sajt za noćni provod i turizam u Beogradu i Srbiji, jer uz njihovu pomoć do najboljeg kluba u Beogradu vas deli samo nekoliko klikova, ili jedan poziv telefonom!

 Vaše želje se ispunjavaju samo jednim klikom na Online rezervacije ili jednim pozivom na telefone + 381 62 34 34 33, +381 63 34 34 33 i +381 63 33 33 44.Za vas smo izabrali TOP 5 beogradskih splavova za najluđu noć.

doček nove godine 2023: beogradski splavovi idealni za ludi provod

#5 Splav River

 U pitanju je jedan od najpopularnijih splavarskih dočka Nove godine u Beogradu kada je reč o domaćoj muzici.

Splav River je definitivno splav sa najdužom tradicijom narodnjačke muzike u prestonici. Smešten je na najvećem stecištu beogradskog noćnog života i dobrog provoda, na keju kod Ušća, sa predivnim pogledom na beogradske obale.

Tako da ako ste ljubitelji dobrog provoda Nova godina 2023 će vam ostati u lepom sećanju, ukoliko baš splav River bude vaš izbor za najluđu novogodišnju noć. Ispred splava se nalazi veliki besplatan parking, tako da ako se odlučite da na doček Nove godine 2023 dođete sopstvenim vozilom, nećete imati nikakvih problema oko nalaženja slobodnog parking mesta.

#4 Splav The Money

Splav The Money je jedan od najlepših splavova u Beograda. Smešten je na reci Savi, na Sajamskom keju u okviru beogradskog Sajma.

Sama lokacija na kojoj se nalazi omogućava lak pristup za doček Nove godine 2023 odakle god da dolazite, jer je u pitanju praktično samo središte grada. Ispred splava se nalazi veliki parking, pa je kada je u pitanju Nova godina splav The Money jako pogodan i za one koji na doček planiraju da dođu sopstvenim automobilom.

#3 Splav Port by Community

Splav Port by Community nalazi se na Ušću, gde i većina popularnih beogradskih splavova. Ovo je lokacija na kojoj vas dobar provod čeka tokom cele godine, pa zato i ne treba da čudi što se novogodišnji provod koji organizuje ovaj splav ubraja među najbolje u gradu, kao i to što je za doček Nove godine splav Port By Community izuzetno traženo mesto.

 Ono što je jako bitno je da iako je reč o splavu, Port By Community je i tokom zimskih dana u potpunosti pripremljen za organizovanje velikih proslava. Naime, tokom zime se splav zatvara, i postavlja se grejanje, tako da temepratura bude optimalna za prijatan boravak na splavu. Pa dešavanje kao što je Nova godina Splav Port By Community dočekuje spremno. Splav Port By Community je splav koji okuplja urbanu ekipu gradskih klabera koji znaju kako da se provedu. Ispred splava se nalazi veliki parking.

doček nove godine 2023: beogradski splavovi idealni za ludi provod

#2 Splav Tag

Splav Tag je jako popularan beogradski splav koji se nalazi se na reci, na mestu koje je poznato kao središte noćnog provoda u prestonici. Sve to garantuje da će i proslavu za doček Nove godine splav Tag obezbediti tako da protekne u najboljem mogućem raspoloženju i u sjajnoj atmosferi.

Splav Tag ima dva niova. U donjem nivou je restoran, a u gornjem noćni klub. Kada je u pitanju Nova godina splav Tag preuredi i donji nivo u klub, što zapravo znači da za doček Nove godine Splav Tag funkcioniše kao diskoteka na dva nivoa koja otvara svoja vrata za sve ljude sa dobrim vajbom, spremne da se ludo provedu do ranog jutra. Nema sumnje da će na splavu Tag Nova godina 2023 biti doživljaj za pamćenje i to je prilika koju ne bi trebalo da propustite ukoliko vam je stalo do lude novogodišnje žurke.

#1 Splav Kartel

Splav Kartel se nalazi na Ušću, dobro poznatom mestu kada su u pitanju popularni splavovi u Beogradu, i svakako je jedan od najpopularnijih splavova sa domaćom muzikom uživo.

Splav Kartel je dobro koncipiran – u središnjem delu su barski stolovi, oko njih su visoka sedenja, a oko visokih sedenja su separei koji su na malo uzdignutijem nivou u odnosu na nivo na kom su barski stolovi i visoka sedenja. Dodatno, postoji i vip galerija na kojoj su najveći separei na splavu, i koja predstavlja najuzvišinije deo splava kada su u pitanju mesta na koja se smeštaju gosti. Ukupan kapacitet splava Kartel je 500 ljudi. Imajući sve to u vidu, za splav Kartel Nova godina 2023 je odličan povod za sjajnu žurku do jutra.

Splav Kartel doček Nove godine upotpunjuje još i činjeninicom da je u pitanju splav i da se nalazi na reci – pa je doživljaj koji će vam pružiti za novogodišnju noć bajkovit. Dakle, kada je u pitanju splav Kartel Nova godina je savršena prilika za sve ljude da iskuse odličan provod u svakom pogledu.

PREPORUKA