Ranego

 • Rate us:
  (0 votes)
 • Client: Nedeljko Savanović
 • Framework Type: HTML5 & CSS3 & JS
 • Adresa: Školska 6, 22221 Laćarak

Ranego

Ranego je koncept opremljen po najsavremenijim ugostiteljskim standardima. Koncept sale od 600m2, parkinga za automobile sa 200 parking mesta, mladenačkim apartmanom, ljubaznim i posvećenim osobljem uz najkvalitetniju ponudu i organizacije vaših proslava, za koje uvek dajemo sve od sebe da ostanu u posebnom pamćenju.

Sala veličine je 600m2, opremljena najsavremenijim LED-RGB sistemom rasvete i klimatizacije, pružiće Vam ambijent ulaska u RANEGO svet. Maksimalan broj mesta za sedenje je 500, raspoređenih tako da se svaki gost oseća potpuno jednako, bez obzira u kom delu sale da sedi. Vrhunski dizajniran i opremljen ambijent u kombinaciji sa ljubaznim i visoko profesionalnim osobljem, doprineće da vaše slavlje ostane nezaboravno. Sala sadrži profesionalne ventilacione i klimatizacione sisteme kao i podešavanje temperature po vašoj želji.

Sala poseduje pregrade koje omogućavaju da bude skalabilna prema vašim potrebama i vrsti proslave.

Mladenački apartman u koji je ugrađen stil, tehnologija kao i klasična udobnost u kombinaciji sa vrhunskim dizajnom i luksuzom. Udobnost mladenačkog apartmana upotpuniće prvu bračnu noć. Apartman je opremljen najsavremenijim kupatilom u kom se nalazi đakuzi hidromasažna kada kao i hidromasažna tuš kabina, klima uređajem, LCD televizorom, mini barom, kao i udobnim bračnim krevetom. U sklopu apartmana nalazi se prostrana terasa koja je pogodna za fotografisanje.

Parking, ne možemo a da se ne pohvalimo prostranim parkingom koji broji 200 mesta namenjenih automobile. Parking se nalazi u sklopu samog Ranego koncepta i obezbeđen je savremenim video nadzorom.

AG Creative Design Studio

AG Creative Design Studio je kompanija čije su delatnosti izrada web sajtova, dizajn, internet marketing i usluge i servis računara i smart uređaja.

Naša kompanija je skup profesionalnih programera i dizajnera sa ciljem da postanemo jedna od vodećih kompanija koja se bavi gore pomenutim delatnostima.

Pratite nas

Našim cenjenim klijentima smo omogućili da nas prate na najvećim globalnim društvenim mrežama. Na Facebook, Twitter i Google+ platformi

Kontakt podaci

 • Save Šumanovića 65
  22240 Šid
 • Dr Svetislava Kasapinovića 32
  21000 Novi Sad
 • +381 22 711 037
 • +381 60 4 711 037
 • office@agdesign.rs