FAQ

Najčešća pitanja

All Items
Web sajtovi
Internet marketing
Zašto je potrebno imati web sajt?

Web sajt je danas važan sastavni deo poslovanja a ne samo moguća opcija. Važi pravilo ako Vas nema na internetu kao da i ne postojite.

Internet poslovanje odlikuje to što ste svojim klijentima dostupni 24 sata dnevno. Svako može da vidi vaše proizvode i usluge bez odlaska do poslovnog prostora. Ovakvo poslovanje odlikuju još i niski troškovi.

Dobra stvar kod Interneta je ta što pruža malim preduzećima mogućnost da nastupe na istoj sceni uz velike igrače. Uz dobro dizajniran sajt, Vaš mali poduhvat može da stvori izgled i profesionalnost mnogo veće kompanije.

Koja je cena izrade web sajta?

Cena izrade web sajta dosta zavisi od toga koliko je sadržaja potrebno ubaciti kao i količinu slika. Takođe zavisi od toga da li želite sajt od par stranica ili više desetina. Cena izrade sajta se kreće od 139 evra za jednostranične pa do 500 evra za naprednije sajtove.

Koji je rok za izradu web sajta?

Rok za izradu web sajta je od 3-10 dana u zavisnosti od projekta.

Šta je hosting?

Hosting je prostor na internetu na kojem je uskladišten vaš web sajt. Hosting može biti od nekoliko megabajta pa do nekoliko gigabajta u zavisnosti od potreba vašeg internet poslovanja.

Šta je responsive design?

Responsive design je struktura sajta koja odgovara i prilagođena je svakom smart uređaju bez gubitka funkcionalnosti, počevši od smart telefona pa sve do velikih TV rezolucija.

Da li imam nekih troškova posle izrade sajta?

Jedini troškovi, ako se na sajtu ništa ne menja, je godišnje usluge hostinga i domena.
Ukoliko imate potrebe za ažuriranjem sadržaja, to možemo da vršimo mi uz neku nadoknadu ili možemo Vas obučiti da sami vršite izmene.

Zašto mi sajt nije prvi na Google pretrazi?

Da bi Vam sajt bio na prvom mestu prilikom pretrage određene ključne reči, moraju se u obzir dovesti mnoge stvari.
Sve to zavisi od dobre SEO optimizacije (Search Engine Optimization). 
U to spada sadržaj na sajtu, ključne reči, deskripcije, mape sajta, konkurencija i još mnogo toga. Niko Vam ne može garantovati da će te biti odmah nakon izrade sajta na prvom mestu, ali vremenom sve dođe na svoje mesto.

Šta je internet marketing?

Internet marketing možemo definisati kao skup tehnika kojima se vrši premeštanje proizvoda ili usluga od proizvođača do potrošača, korišćenjem interneta kao sredstva promocije, prodaje, ili kanala distribucije.

Koji je najefikasniji način promocije?

Najefikasniji način promocije vaše firme/proizvoda/usluga je svakako najveća globalna društvena mreža Facebook. 
Kreiranje dobrog vizualnog identiteta na ovoj društvenoj mreži kao i kreiranje plaćenih promocija svakako će umnogome povećati vaše poslovanje i privući veći broj posetilaca na vaš web sajt na kojem mogu dobiti više informacija o svemu.

AG Creative Design Studio

AG Creative Design Studio je kompanija čije su delatnosti izrada web sajtova, dizajn, internet marketing i usluge i servis računara i smart uređaja.

Naša kompanija je skup profesionalnih programera i dizajnera sa ciljem da postanemo jedna od vodećih kompanija koja se bavi gore pomenutim delatnostima.

Pratite nas

Našim cenjenim klijentima smo omogućili da nas prate na najvećim globalnim društvenim mrežama. Na Facebook, Twitter i Google+ platformi

Kontakt podaci

  • Save Šumanovića 65
    22240 Šid
  • Dr Svetislava Kasapinovića 32
    21000 Novi Sad
  • +381 22 711 037
  • +381 60 4 711 037
  • office@agdesign.rs